Contact


Ik wil me graag aan u voorstellen

Mijn naam is Angelique Arts en in december 2014 ben ik gestart als houder van Gastouderbureau Venray.

Na mijn opleiding aan de SPH in Nijmegen, richting Jeugdzorg, ben ik in 1998 gaan werken binnen de kinderopvang. Hier heb ik meerdere functies vervuld en ervaring op mogen doen o.a. in de administratie, planning, als pedagogisch medewerker, medewerker ondersteuning en implementatie, OR lid en assistent vestigingsmanager. In 2007 ben ik als gastouder gaan werken en heb dit met liefde en plezier tot juli 2015 gedaan. Deze ervaring deel ik als gastouderbureau met mijn geweldige team van gastouders.

Vanaf juni 2023 ben ik naast het Gastouderbureau ook enkele middagen werkzaam op BSO Kwaak in Wanssum als pedagogisch professional.

 

 

 

Via Sardes heb ik als houder van het gastouderbureau de training Taal en Interactievaardigheden gevolgd (TINK training) en ben nu gekwalificeerd om zelf trainingen te geven. Mijn gastouders krijgen het aanbod om kosteloos een training of workshop te volgen via mijn bureau, afgestemd op hun wensen en behoeften.

 

In juni 2015 heb ik een trainersopleiding gevolgd bij ROMEcoaching om aan de slag te kunnen gaan met workshops rondom Kinderen en Emoties. Genaamd HEPPIE!?

 

In 2015 heb ik me ook gekwalificeerd als docent Baby- en Kindergebaren.

 

In februari 2016 heb ik het certificaat Ambassadeur Brandveiligheid behaald.

 

Inmiddels heb ik de opleiding afgerond rondom Kindertekening Analyse. De opleiding Speltherapie is in 2017 afgerond met een erkend diploma. In 2020 heb ik de cursus rouwverwerking met een goed resultaat afgesloten en ook de SummerSchool 2020, 2021 en 2022 via KinderwijsTV behaald met een certificaat. Via het STAPP budget heb ik een jaarprogramma Groeispurt gevolgd via KinderwijsTV.  Alle verworven kennis en ervaring zet ik in om gastouders en ouders ondersteuning te kunnen bieden als dit wenselijk is. In 2020 Heb ik een extra opleiding als aandachtsfunctionaris rondom de meldcode kindermishandeling gevolgd.